fbpx

Converus e американска компания, производител на най-новата технология за детекция на лъжа. През 2021 г. „Асес“ ЕООД стана официален партньор и ексклузивен представител на Converus за България, Италия, Гърция и Албания.

EyeDetect+ е технология за детекция на лъжа от ново поколение, създадена от Converus през 2014 година. През 2020 г. д-р Kircher започва да прaви проучвания и разработва нова технология, протокол за изследване, който съчетава анализа на движенията на очите с данни, които се отчитат при полиграфското изследване. През 2021 г. Converus пусна първия в света автоматизиран полиграф – EyeDetect+. Тази технология помага за защита на страните, корпорациите и общностите от корупция, престъпност и заплахи.

 

Открийте бързо истината. Доверете се на най-модерния детектор на лъжата. Наемете най-подходящите служители. Намалете риска в компанията си. Спестете време.

 

Нов „поглед“ към детекция на лъжата

EyeDetect+ e нов и автоматизиран детектор на лъжата, който ви предоставя бързи и точни резултати. Помага да редуцирате риска и загубите в компанията ви, спестява време.

Какво е ЕyeDetect+

Ново поколение Детектор на лъжата:

- Бърз, достъпен и точен
- Най-новата еволюция в оценката на достоверността


EyeDetect+ 2.0 се очертава като най-новата и следваща естествена еволюция в детекторите на лъжата като първият автоматизиран полиграф в света.

EyeDetect+ открива измама чрез наблюдение и записване на физиологична активност – подобно на полиграфа – както и неволни промени в движението на очите.


Той дава на експертите по оценка на достоверността по целия свят:

- Оптимизирана конвергенция на два надеждни, доказани протокола за тестване
- Допълнителни, подобрени канали за диагностични данни
- Нови, подобрени сензори

Това означава по-надеждно тестване и валиден анализ на данните.

С EyeDetect+ работодателите могат да открият истината за професионалното минало на кандидата.

За да защитите репутацията си и да подържате доверието на общността, на която служите, е време да актуализирате методите за превенция с EyeDetect+.

Как работи:

- Изследваното лице минава през 15-30-минутен вярно/невярно тест.
- Данните се записват, криптират и качват на сигурен сървър на облак.
- Автоматични алгоритми предоставят оценка на искреност или лъжа за по-малко от 5 минути.


Кой използва EyeDetect+:

EyeDetect+ към момента се използва от над 600 клиента в 43 държави, включително 50 щатски и локални правоохранителни агенции в САЩ.

Клиенти са:

- Правителства
- Адвокати
- Правоохранителни агенции
- Корекционни служби
- Частни компании
- Разследващи органи
- Терапевти