fbpx

“Асес” ЕООД и International Polygraph Studies Center (IPSC) обединяват усилията си в новаторско партньорство! “Асес” ЕООД, най-голямата полиграфска консултантска компания в България, сега си партнира с IPSC, световен образователен лидер в индустрията с над 15 години опит, за да създаде несравнима синергия, насочена към предоставяне на първокласни образователни услуги и експертни познания в челните редици на полиграфската индустрия.

„Асес“ ЕООД е призната за водеща сила в областта на полиграфа в България.

Известен със своите експертни услуги в областта на полиграфските изследвания, психодиагностиката, организационното консултиране, съдебните експертизи, психологическия и поведенчески анализ и психологично профилиране, „Асес“ ЕООД се откроява като пример за ефективност и съвършенство.

Представлявайки Lafayette Instrument в България и цяла Европа, „Асес“ ЕООД се възползва от най-модерното полиграфско оборудване, произведено в САЩ, за да предостави висококачествени полиграфски услуги.

Компанията се гордее с предлагането на специализирани програми за обучение за работа с полиграф, вариращи от Базов курс за работа с полиграф до семинари за напреднали и PCSOT курсове, преподавани от специалисти от най-високо ниво.

Екипът се състои от експерти от България и чужбина, които са и членове на Американската полиграфска асоциация, което означава, че държат на най-високите стандарти за професионализъм в полиграфската практика.

„Асес“ ЕООД вдъхва доверие с принципи, вкоренени в предоставянето на качествени резултати и подържането на най-висока дискретност, както е отразено в мотото му: „CONFIDENCE IN TRUTH“.

International Polygraph Studies e световен лидер в полиграфските обучения, внасяйки над 20 години опит в това партньорство. IPS се превърнаха във водещо име в областта на полиграфското обучение по целия свят. С огромна мрежа от експерти полиграфисти и клонове в Мексико, компанията подържа стриктни процеси за контрол на качеството за всички свои обучения. Техните учебни програми, акредитирани и сертифицирани от Американската полиграфска асоциация (APA) и Американската асоциация на полицейските полиграфисти (AAPP), подчертават техния ангажимент към високи постижения в образованието. IPS не само преподава курсове за напреднали и програми за продължаващо обучение в Латинска Америка, Полша, Тайланд, Южна Африка и Украйна, но също така си сътрудничи с частни компании, Федералните разузнавателни служби, армията, военновъздушните сили, флота, полицията на всички нива, правоприлагащи органи и множество други държавни агенции.

Дати: от 2 септември до 8 ноември, 2024

Продължителност: 10 седмици (400 часа)