- Какво да избера да уча?
- Каква професия е подходяща за мен?
- Кой тип работа ще ми носи удоволствие и ще ми позволи да постигна успех?
- Кои са моите силни страни?

Представяме ви първото в света мобилно приложение за верификация на твърдения.

Важно е да говорим по тази тема - за да бъдем по адекватни като общество и по-ефективни като специалисти!

 Служителите използват ли AI за изготвяне на доклади? Студентите използват ли AI за писане на курсови работи? Ново мобилно приложение може да провери това.

На 30 април започва социалния експеримент „Стъклена клетка“, в който участие има и Асес ЕООД. Следете нашата страница във Фейсбук и другите социални мрежи за коментарите и анализите ни.

Тази година „Асес“ ЕООД се включи в проекта „Училище за работа“, който фондация „Подарете книга“ организира.

До 72 часа след завръщането на доброволците и спасителите ни от Турция е силно препоръчително да им се окаже психологическа помощ.

По данни на Министерството на правосъдието през последните години се наблюдава ескалация на проявите на домашно насилие и увеличаване на броя на жертвите и на пострадалите. 

Темата за педофилията и законодателството, свързано с нея, за наказанията коментираха адвокат Станев и психологът Тодоров в "Денят започва".

В „Асес“ много добре знаем, че щастието и усещането за благополучие се крият в малките стъпки, които правим всеки ден в посока на своето израстване, и подкрепата, която оказваме на хората и екипите, с които сме свързани.

 Една продукция на Асес ЕООД. Детето на дявола – мини сериал за серийния убиец Михаил Лещарски.

Много е важно да обърнем внимание на това къде растат нашите деца днес и какъв е примерът, който виждат те вкъщи, в училище, в обществото като цяло. Децата учат чрез примерите, които виждат.

Юридическият факултет на Варненския свободен университет "Черноризец Храбър" организира курс за обучение на тема: 

На 13.12.2022 г. от 11.00 часа Педагогическият факултет на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ по инициативата на Клуба на психолога бе домакин на среща-разговор с Тодор Тодоров на тема „Криминалната психология – история, специфика, реализация“.

ПФК Лудогорец бе домакин на престижен международен семинар с участието на Интер, Шахтьор Донецк, Валеренга, Екселсиор, Гент и Макаби Нетаня.

Ако човек бъде осъден за педофилска постъпка, получава 5 или 6 години присъда при чисто криминално минало, обикновено лежи 3.

В новото видео на "Chill Talk", говори едно най-известните имена в бълграската криминална психология - Тодор Тодоров.

На 28.09.2022 г., нашите приятели от „WePrevent“ - Велико Търново официално отпразнуваха преместването си в новата сграда, първа по рода си ARC в Източна Европа.

Днес „Асес“ разговаря с нашия партньор от „Приорити Спорт“ Магдалена Христова, която след участието си през уикенда в Балканиада по лека атлетика за ветерани в Солун, донесе два златни медала за България и постави световен рекорд в дисциплината дълъг скок.

„Доста често се развиват не най-добрите, а тези които са най-послушни", заяви Тошко Тодоров

През изминалите седмици станахме свидетели на неколкократни заявки за явяване на детектор на лъжата

COVID-19 кризата и политическата нестабилност в страната са засили интереса към полиграфските изследвания, показват наблюденията на специалисти.

Вижте интервюто на Мариян Станков - Мон Дьо с човека, който познава в детайли полиграфа

За последните 10 години криминалните психолози от екипа на специалиста Тодор Тодоров са имали само двама клиенти  политици, които са искали да се подложат на полиграф. Единият от тях опитал да диктува въпросите.

Тройно са се увеличили случаите на домашно насилие в София по време на пандемията от Covid-19. Това отчете в края на миналата година Софийската районна прокуратура (СРП) след анализ на данните преди и след началото на пандемията.

Често има фиктивни психолози, които изготвят съдебните експертизи на престъпници, каза криминалният психолог с дългогодишен опит Тодор Тодоров.

Както в началото на тази година ви информирахме, АСЕС активно участва в дейности и услуги в подкрепа на психичното здраве.

Недялков: Недоразуменията в Лудогорец от последните шест месеца вече ги няма, ЦСКА ме смути

Гости в студиото на "Тази събота" са криминалистът и бивш директор на отдел "Убийства" в МВР Ботьо Ботев и криминалният психолог Тодор Тодоров.

Първенството във Втора лига бе подновено с равенство на изградения изцяло от таланти в школата Лудогорец II срещу Ботев (Пд) II 1:1.

Брутално убийство беляза тази седмица. Една жена в Русе загуби живота си. А ние не можехме да намерим обяснение какво може да извади от хората такава жестокост.

През последните години „АСЕС“ работи усилено по серия услуги в подкрепа на психичното здраве.

„Откакто сме в т.нар. пандемия вече 2 години домашното насилие ескалира. Страшно много се повишават и депресивните симптоматики, както и психичните отклонения”.

Гледайте разговора с криминалния психолог Велина Владимирова и криминалния лингвист Кристина Шушков във видеото.

За Тодор Тодоров двете години на пандемия и несигурност могат да провокират крайни действия

Тодор Тодоров – управител на „Асес“ ЕООД подпомогна разкриването на извършена взломна кражба на около 15 000 лева. Подробна информация можете да чуете в репортажа с пострадалия.

През 2019 г. членове на екипа на АСЕС са поканени като гост-лектори в един от най-престижните университети в Рим, Италия – Lumsa.

Над петдесет човека взеха участие в еднодневно събитие за представяне на резултати по проект „Онлайн обучение за охранители за детекция на рисково и измамно поведение“, което се проведе на 9 ноември в София.

Тази година „Асес“ проведе два Базови курса за работа с полиграф. Пожелаваме успех на всички 27 участници, които завършиха полиграфското училище „PEAK“!

На 9 ноември ще се състои еднодневно събитие за представяне на резултати по проект „Онлайн обучение за детекция на рисково и измамно поведение“, съфинансиран от Европейската комисия по програма Еразъм+.

Заповядайте на едноседмичната стажантска програма на „Асес“ на тема „Криминална психология и полиграфски изследвания“!

Тази година отново участието на „Асес“ ЕООД в международната конференция по Криминална психология предизвика сериозен интерес у над тристате участници в събитието, състояло се тази година в Милано, Италия на 17 и 18 март. Изказваме специални благодарности за поканата и прекрасната организация на събитието на Игор Витале.

Курсът "Какво казвам, какво разбираш? Комуникативни умения и техники за високи лични постижения" се фокусира върху ключовите аспекти и умения за ефективна комуникация в разнообразните ѝ форми.