Част от подадените жалби завършват с убийства на жертвите

Както в началото на тази година ви информирахме, АСЕС активно участва в дейности и услуги в подкрепа на психичното здраве.

Недялков: Недоразуменията в Лудогорец от последните шест месеца вече ги няма, ЦСКА ме смути

Гости в студиото на "Тази събота" са криминалистът и бивш директор на отдел "Убийства" в МВР Ботьо Ботев и криминалният психолог Тодор Тодоров.

Първенството във Втора лига бе подновено с равенство на изградения изцяло от таланти в школата Лудогорец II срещу Ботев (Пд) II 1:1.

Брутално убийство беляза тази седмица. Една жена в Русе загуби живота си. А ние не можехме да намерим обяснение какво може да извади от хората такава жестокост.

През последните години „АСЕС“ работи усилено по серия услуги в подкрепа на психичното здраве.

Лектор: Христина Шушкоф (Криминален лингвист и анализатор)

„Откакто сме в т.нар. пандемия вече 2 години домашното насилие ескалира. Страшно много се повишават и депресивните симптоматики, както и психичните отклонения”.

Гледайте разговора с криминалния психолог Велина Владимирова и криминалния лингвист Кристина Шушков във видеото.

За Тодор Тодоров двете години на пандемия и несигурност могат да провокират крайни действия

Тодор Тодоров – управител на „Асес“ ЕООД подпомогна разкриването на извършена взломна кражба на около 15 000 лева. Подробна информация можете да чуете в репортажа с пострадалия.

През 2019 г. членове на екипа на АСЕС са поканени като гост-лектори в един от най-престижните университети в Рим, Италия – Lumsa.

Над петдесет човека взеха участие в еднодневно събитие за представяне на резултати по проект „Онлайн обучение за охранители за детекция на рисково и измамно поведение“, което се проведе на 9 ноември в София.

Тази година „Асес“ проведе два Базови курса за работа с полиграф. Пожелаваме успех на всички 27 участници, които завършиха полиграфското училище „PEAK“!

На 9 ноември ще се състои еднодневно събитие за представяне на резултати по проект „Онлайн обучение за детекция на рисково и измамно поведение“, съфинансиран от Европейската комисия по програма Еразъм+.

Заповядайте на едноседмичната стажантска програма на „Асес“ на тема „Криминална психология и полиграфски изследвания“!

Тази година отново участието на „Асес“ ЕООД в международната конференция по Криминална психология предизвика сериозен интерес у над тристате участници в събитието, състояло се тази година в Милано, Италия на 17 и 18 март. Изказваме специални благодарности за поканата и прекрасната организация на събитието на Игор Витале.

Курсът "Какво казвам, какво разбираш? Комуникативни умения и техники за високи лични постижения" се фокусира върху ключовите аспекти и умения за ефективна комуникация в разнообразните ѝ форми.

За поредна година Асес ще вземе участие в международна конференция в сферата на Криминалната психология.

Благодарим на всички участници, които се включиха в 40-часовия семинар за полиграфисти: 19-22.09.2017 г. с лектори г-н Тодор Тодоров и г-н Реймънд Нелсън.

От 12 април 2017 г. стартира набирането на кандидати за участие в Пролетната стажантска програма на „Асес“ ЕООД – Assess students (AS). Началото на програмата е 15 май 2017 г.

Днес "Асес" ЕООД взе участие в организираната от Дружеството на Психолозите

Във връзка със зачестилите случаи на непрофесионални и неетични практики в сферата на полиграфските изследвания, с настоящето съобщение официално бихме

На 01 декември 2016 г. стартира Европейски проект, съфинансиран по програма "Еразъм+", чийто координатор е фирма "АСЕС" ЕООД.

Можете да разгледате Програмата ни за обученията през 2017 г. в секция "Обучения". Очаквайте подробна информация за съдържанието на обученията, включени в програмата след 06.01.2017г.

През 2017 г. д-р Игор Витале отново ще бъде гост на "Асес" ЕООД. В три дни, от 10 до 12 март 2017 г., д-р Витале ще проведе за трети пореден път в България обучението: "Анализ на невербалното поведение и лицево кодиране" (по системата на Пол Екман). Повече информация за обучението, можете да намерите тук.

На 27.11.2016 г. приключи с успех първото издание на проекта ни Аssess – Practical Seminars for Students!

Благодарим на Игор Витале и колегите от Zivac Group - Amira Radulescu за поредното ни съвместно начинание.

След 10 седмици лекции, упражнения, изследвания, изпити ... и пак изпити успешно завършиха и се дипломираха нашите 12 курсисти.

Тази година "Асес" участва в инициативата "Мениджър за един ден" !
Ако сте млад специалист или студент с интереси в областите на криминалната психология, психологията на корпоративната сигурност и професионалната психодиагностика и искате да се запознаете с реалната практика на психолога в тези области, посетете линка!

Станете част от ПРОГРАМАТА, като се включите в модулните обучения, които започват през м. януари 2017 г.
Програмата и информация за тематичните модули може да видите в секция ОБУЧЕНИЯ/БИЗНЕС ПСИХОЛОГИЯ.

Съвременни тенденции и практики в използването на полиграфа. Борба с тероризма, корупцията, националната и международна престъпност.

ПРОГРАМА „БИЗНЕС ПСИХОЛОГИЯ” е предназначена за всички, които започват свой бизнес, собственици на фирми, управители на организации, предприемачи,

От месец октомври стартира новият ни проект  Аssess–Practical Seminars for Students (APSS) – Практически семинари за студенти

На 01 април "Асес" навършва първите 5! В този ден вратите ни ще бъдат отворени за всички, които искат да празнуват заедно с нас. Заповядайте и ... това не е шега!

В рамките на 7 и 8 декември 2015 г., Таня Димитрова и Мария Юрукова от екипа на Асес, проведоха обучение на тема Невербална комуникация и лицево кодиране.

Събитието предизвика огромен интерес, участваха над 180 специалисти в областта на криминалната психология и студенти от университети в цяла Европа.

Асес ЕООД & The Backster School of Lie Detection организират пълен /10-седмичен/ Базисен Курс за Работа с Полиграф (PE-196).

Асес ЕООД & The Backster School of Lie Detection организират
5-дневен Професионален Семинар за Полиграфисти

Екипът на Асес ще бъде част от лекторите на конгреса по криминална психология, който ще се проведе в Рим на 27-29 ноември 2015 година.

Тъй като съществува голям интерес към сферата на нашата дейност, екипът ни реши да създаде специализиран блог, където всеки ще може да се запознае по-подробно с

След поредица от организирани от нас специализирани обучения и семинари, сме щастливи да обявим новината, че вече ще предоставяме обучения и онлайн.

Всяка събота, експертите Тодор Тодоров и Емил Пенов вземат участие като "профайлъри" в рубриката "Хвани ме ако можеш" на предаването "Комбина" по Нова.

Интерактивен 5 дневен курс за разследващи. Ще бъдат анализирани реални примери от практиката, аудио и писмени съобщения във връзка с извършени престъпления,

Обучението е насочено към специалисти в сектор „Сигурност” и „Човешки ресурси”, както и за професионалисти, чиято работа изисква прилагане на умения за анализ на