fbpx

На 01 декември 2016 г. стартира Европейски проект, съфинансиран по програма "Еразъм+", чийто координатор е фирма "АСЕС" ЕООД.

Проектът се осъществява в партньорство между четири държави и обединява усилията на 5 организации от България, Румъния, Италия и Австрия.

Проектът EU-PROTECT има за цел да създаде иновативно онлайн обучение на 5 езика (английски, български, румънски, италиански и немски) за охранители в частния сектор. Обучението ще предостави знания, умения и компетенции за детекция на рисково и измамно поведение, както и за предприемане ефективни мерки за превенция на критични ситуации.

Трима от партньорите – ASSESS (България), CISES (Италия) and ZIVAC (Румъния) ще предложат съвременни техники за детекция на рисково и измамно поведение. Другите членове на консорциума – 2 центъра за професионално обучение (България и Австрия) ще гарантират, че онлайн обучението е в съответствие с националните и европейските изисквания за предоставяне на продължаващо професионално образование и обучение.

Коментари powered by CComment