Представяме ви първото в света мобилно приложение за верификация на твърдения.

Начинът, по който светът проверява истината току-що се промени значително. 3авинаги!

VerіfEyeTM помага на компании и частни лица да проверят истината относно произхода, самоличността, кредитоспособността и отделни действия. Това мобилно приложение за iOS u Android телефони бързо и точно верифицира твърдения чрез измерване неволни движения на очите, наред с други параметри.

Тестовете VerіfEyeTM могат да се прилагат самостоятелно навсякъде за около пет минути и на почти всеки език.

       

Лоялност

Самоличност

Кредит на доверие

Искове

В частния сектор работодателите могат да инициират проверка на кандидатите или мониторинг на персонала за рисково, или криминално поведение с цел превенция на нелоялни практики.

Организациите могат да потвърдят персоналната идентичност и надеждност преди откриване на нови сметки, извършване на транзакции, откриване на кредитни линии, предоставяне на достъп и др.

В полето на финансовите услуги, компаниите могат да валидират кредитната история на нов клиент, попълването на приложенията към нов акаунт, или документи преди откриване на сметка и отпускане на кредитна линия и/или заем.

Компаниите и частните лица могат да проверят отправени твърдения относно застрахователни искове, онлайн лични или професионални профили, условно освобождаване или периодична проверка за спазване на лечение, обвинения в изневяра и още.

     

Мобилно приложение
от всяка точка на света 

Бързина
5 минутен тест 

Висока надеждност
научно доказано

 

 "VerifEye ще ни позволи незабавно да проверим интегритета и миналото на 1000 кандидати за работа от всяка точка на страната. Тъй като кандидатите лесно се тестват в началния процес по наемане, ще спестим финансови ресурси, като не разходваме време и ресурси за кандидати, които или не могат да се наемат, или бързо се променят, след като са били наети."

Вицепрезидент "Човешките ресурси" в голяма мексиканска компания.

 Още информация за приложението може да намерите ТУК

Коментари powered by CComment