Таня Димитрова
Психолог

Таня е психолог-консултант с богат опит в областта на психичното здраве и личностното развитие. 

Завършва бакалавърска степен по Психология и магистратура по „Клинична и консултативна психология“ в Софийски Университет „Свети Климент Охридски“. Успоредно завършва допълнителни академични дисциплини в Universidad Complutense de Madrid, Испания. 

Част от екипа на „АСЕС“ ЕООД е от 2014 г. и оглавява дейността на фирмата в гр. Варна. Започва работа в направление „криминална психология“ на „АСЕС“ и работи по множество криминални случаи, включително с извършители на тежки престъпления срещу личността и с жертви на криминални посегателства. 

В периода 2016г.-2019г. специализира в областта на Когнитивно-Поведенческото консултиране, а през 2017г.-2018г. разширява експертизата си със серия международни обучения, касаещи менталната подготовка на спортисти. Работи както с професионални, така и с подрастващи атлети - в индивидуални и в екипни спортове. През 2017г. става част от проекта на „АСЕС“ за спортно-психологична подготовка на един от водещите футболни клубове в страната. В продължение на 3 години работи с Първи отбор, а 2020 - 2022г. поема менталната подготовка на Младежката футболна академия. В този период академията подобрява рекордите за топ представяне едновременно в три възрастови групи. Състезателите от индивидуалните спортове, които Таня консултира, се изкачват в ранглистите и са включени в националните селекции.

В своята консултантска практика, Таня провежда сесии още по заявки от организации и компании от различни индустрии, предоставяйки психологическа подкрепа за служители и техните семейства, както и по индивидуални заявки, касаещи справяне с конкретна проблематика и/или търсене на личностно развитие.

Към момента Таня е докторант в Софийски университет „Свети Климент Охридски“ и  специализира в областта на Консултативната психология. Автор е на научни трудове, свързани с психичното здраве, публикувани в специализирани български и международни издания.

 

Новини