Таня Димитрова
Психолог,
Магистър Клинична и консултативна психология, сертифициран Когнитивно - Поведенчески консултант

Таня е завършила бакалавърска степен по Психология и магистратура по Клинична и консултативна психология в Софийски Университет „Свети Климент Охридски“. Успоредно с образованието си в България, успешно завършва допълнителни академични дисциплини: Психология на убеждаването, конфликта и воденето на преговори; Невропсихологична и психофармакологична интервенция и лечение; Психологична интервенция и лечение  в Universidad Complutense de Madrid, Испания. В периода на обучението си в България участва в редица програми в системата на МВР и ГДИН. От 2014г. към днешна дата работи с извършители и с жертви на престъпления. В периода 2016г.-2019г. специализира в областта на Когнитивно-Поведенческото консултиране, а през 2017г.-2018г. разширява експертизата си със серия международни обучения в областта на психологичното консултиране на професионални спортисти.

Започва своята кариера в сферата на криминалната психология. Като част от екипа на „Асес“ работи по множество криминални случаи, включително с извършители на тежки престъпления срещу личността и с жертви на криминални посегателства.

През 2017г. става част от проекта на „Асес“ за спортно-психологично подпомагане на един от водещите професионални футболни клубове в страната. В продължение на 3 години Таня работи по спортно-психологичната подготовка на отбор А на клуба, а от началото на 2020г. поема психологичното подпомагане на Младежката футболна академия.

Междувременно взима участие в проектите на „Асес“, свързани с индивидуалната и груповата психологична работа, консултирайки висш и среден мениджмънт от различни индустрии.

Към момента Таня е докторант в Софийски университет „Свети Климент Охридски“ и  специализира в областта на Консултативната психология.

Таня е част от екипа на „Асес“ от 2014 година. От 2016г. оглавява офиса на фирмата в гр. Варна.

Новини