fbpx

Програмата е подходяща за високо мотивирани кандидати за кариерна реализация в области като тренинга на мениджъри и организационното консултиране, развитието на хората и екипите в организациите, управлението на програми за организационна промяна и изграждането на ефективни системи за управление. Подходяща основа за участие в курса е успешното завършване на базисно обучение в областта или магистратура по трудова и организационна психология и/или управление и развитие на човешките ресусри.

 

 

 

Сертификационният квалификационен курс за консултанти по групово-динамичен тренинг, диагностика и развитие на екипи, лидери и организации е постоянно действаща модулна програма (320 учебни часа) за комплексна професионална подготовка на висококвалифицирани специалисти в областта на групово-динамичния тренинг на мениджъри, диагностиката и развитието на ефективни работни групи (екипи) и лидери, и цялостната реализация на програми за организационно развитие в бизнес предприятия, в публичната администрация, в политическите партии, в образователните и здравни заведения, в професионално-съсловните и браншовите асоциации, в гражданските сдружения и благотворителните фондации.

 

В рамките на  10 двудневни уикенд лаборатории за консултанти, 20 тематични уебинара и  20 сесии за индивидуални консултации и коучинг.

 

Пълноценното участие и доброто представяне на участниците в пълната програма на курса им осигурява сертификация в съответствие със стандартите на водещи международни организации-партньори на Асес ЕООД

 

 

Пълната цена на участие във всички компоненти на курса: 2400 лв с вкл. ДДС

 

При включване на двама или повече участника от една организация, всеки от тях ползва по 5% отстъпка от цената на избрания модул от програмата.

 

За допълнителна информация и записване за събеседване: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.