Обучението е насочено към професионалисти, чиято работа изисква прилагане на умения за анализ на невербалното поведение и разпознаване на индикатори за измамно поведение /Лицево кодиране/.

Кога: 17-19 Януари 2020 – СОФИЯ, България 
Лектор: ИГОР ВИТАЛЕ 
Работен език: Английски език /с превод на български език/

Европейският експерт в анализа на невербалното поведение и лицево кодиране д-р Игор Витале идва отново в гр. София като лектор на обучението „Анализ на невербалното поведение и лицево кодиране”.

Тридневният курс ще се проведе на 17, 18 и 19 януари 2020 г. и е насочен към специалисти в областта на сигурността, човешките ресурси и обученията. Той е подходящ и за професионалисти, чиято работа изисква прилагане на умения за анализ на невербална комуникация и разпознаване на индикатори за измамно поведение.

Основните акценти в програмата на организираното от Assess обучение са: анализ на невербалното поведение, стандартизирани методи за лицеви измервания / FACS/,   работа със системата за лицево кодиране /EMFACS/, детекция на измамно поведение посредством Системата за Лицево Кодиране, реален мониторинг /RM/, съдържателен анализ /CBCA/, приложение на невербалното поведение.

 

 

Игор Витале е доктор по психология и специалист в анализа на невербалното поведение и разпознаване на измамно поведение. Водил е стотици обучения в цяла Европа, а сега - и в гр. София.

 

Курсът служи като подготвителен за получаването на сертификат към Facial Action Coding System - USA.

 

Кога: 17-19 Януари 2020 – СОФИЯ, България 
Лектор: ИГОР ВИТАЛЕ 
Работен език: Английски език /с превод на български език/
Цена на обучението: 280 евро /без ДДС/.

Цена за група над 4 човека: 230 евро /без ДДС/.

 

Обучението ще бъде проведено при събиране на нужния минимум от 10 човека.


За допълнителна информация и записване:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.