Разгръщането потенциала на детето е една от най-значимите и най-предизвикателни задачи пред всеки родител.

Доста често в практиката ни се срещаме с деца с „безупречно поведение“ и „високи постижения“, зад които обаче лежат не особено здравословни за детето мотиви. Друг път детето афишира абсолютна апатия и безразличие към постижения в каквато и да е област (училище, спорт, изкуства и пр.), дори е склонно на самосаботажни поведения, които грешно се интерпретират като „липса на мотивация“. Обичайно не става дума за това…

Кои са сигналите, които детето ни дава? 

Кои са сигналите, които ние даваме на детето си?

За границите, здравословното себезаявяване и стремежът към развитие – в нас, респективно, и в нашите деца ще си поговорим на 09.02.2023г. от 19:30 ч до 20:30 часа.  

Събитието е с практическа насоченост, като предоставя възможност на всеки от участниците да получи индивидуални и конкретни насоки за подход и ефективно справяне.  

Семинарът се провежда онлайн, под формата на конферентен разговор. Изисква се да имате добра интернет връзка и микрофон (за да задавате въпросите си). По време на обучението ще виждате споделен екран на водещия с презентация в реално време с разяснения и примери по съдържанието. Ще имате възможност да задавате въпроси и да участвате в решаване на казуси. 

Визуализирането на участниците в семинара е анонимно, т.е. още с присъединяването си към онлайн залата за семинара, Вие ще имате възможността да изберете имената, с които да се впишете, както и дали да включите/изключите камерата на устройството, през което се свързвате, така че да се чувствате комфортно.

Водещ: Таня Димитрова  

Цена на семинара: 70 лв. 

За да запазите своето място е необходимо да попълните ФОРМАТА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ и да заплатите таксата за участие по следната банкова сметка:

Уникредит Булбанк, BIC: UNCRBGSF IBAN: BG55UNCR70001520841031 (BGN)

 

КАК ДА ИЗГРАДЯ ЗДРАВОСЛОВНА МОТИВАЦИЯ ЗА ПОСТИЖЕНИЯ В МОЕТО ДЕТЕ?

Форма за регистрация

*Моля, въведете коректен адрес. Линк към събитието ще бъде изпратен на посочения имейл