Уменията, които ни трябват, за да опазим психо-емоционалното здраве на децата и да съхраним връзката си с тях

От решението да се разведеш до реализирането на това решение, всеки тръгнал по този път минава дълъг и неочакван за самия него процес на промяна. Един от най-трудните моменти по този път е свързан с емоционалното състояние и поведението на децата. 

По време на този семинар ще говорим за развода през преживяванията на децата:

• Какво да кажем?
• Кога да замълчим?
• Как да постъпим?

За усещането за вина, безизходица и безсилие пред детското страдание, за взаимодействието между твоите потребности и детската болезнена откровеност, за тези и още много аспекти в този преход ще си поговорим на 16.02.2023г. от 19:30 ч до 20:30 часа. 

Ще подходим към тези теми, като дадем конкретни насоки за подход и за ефективно справяне. 

Семинарът се провежда онлайн, под формата на конферентен разговор. Изисква се да имате добра интернет връзка и микрофон (за да задавате въпросите си). По време на обучението ще виждате споделен екран на водещия с презентация в реално време с разяснения и примери по съдържанието. Ще имате възможност да задавате въпроси и да участвате в решаване на казуси. 

Визуализирането на участниците в семинара е анонимно, т.е. още с присъединяването си към онлайн залата за семинара, Вие ще имате възможността да изберете имената, с които да се впишете, както и дали да включите/изключите камерата на устройството, през което се свързвате, така че да се чувствате комфортно.

Водещ: Станислава Савова 

Цена на семинара: 70 лв. 

За да запазите своето място е необходимо да попълните ФОРМАТА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ и да заплатите таксата за участие по следната банкова сметка:

Уникредит Булбанк, BIC: UNCRBGSF IBAN: BG55UNCR70001520841031 (BGN)

 

 

АЗ, ДЕЦАТА И РАЗВОДА

Форма за регистрация

*Моля, въведете коректен адрес. Линк към събитието ще бъде изпратен на посочения имейл