ПРЕДСТОЯЩИ ОБУЧЕНИЯ И УЕБИНАРИ ЕСЕН – ЗИМА

Как да разбираме хората през техните думи, жестове, поведение 16-17.03.2024

Лектори: Т. Тодоров, Д. Генков, Х. Шушкоф Записване: office@assess.bg

Как да разпознаем токсичните личности. Червени флагове и методи за справяне 02-03.12.2023

Лектори: Х. Алексова, И. Иванова, Г. Симова Записване: office@assess.bg

Психологично профилиране. Майсторски клас 15-17.12.2023

Къде: Варненски Свободен Университет Лектори: Проф. Й. Кунчев, Т. Тодоров, д-р В. Владимирова Записване: aleksandra.angelova@vfu.bg

Психологично профилиране. Анализ от местопрестъплението 27-28.01.2024

Лектор: Д-р В. Владимирова Записване: office@assess.bg

Фундаментални принципи на поведенческия анализ.

УЕБИНАР

Кога: 22 януари 2024 г. от 18:30 до 19.30 часа

Такса за участие: 60 лева с включено ДДС

Съдържание:

Уебинарът е насочен към хора, които имат желание да разберат повече за поведенческия анализ и неговото приложение. Участниците ще научат кои са фундаменталните принципи на поведенческия анализ, как се прави оценка на нагласите на събеседника в различни социални ситуации. Ще говорим за различните видове комуникативни техники, анализ на паралингвистичното и невербалното поведение с фокус върху истинността на твърденията. Ще обърнем внимание и на факторите, които могат да доведат до погрешно интерпретиране на поведенчески симптоми – митове и легенди за поведенческия анализ, елементи, които отчитаме в реални ситуации. 

Лектор: Христина Алексова

Христина Алексова завършва бакалавърска степен по "Социология" в ЮЗУ "Неофит Рилски" през 2016 година. През 2018г. продължава образованието си в същия университет и завършва магистратура по "Криминална психология". Участвала е в редица обучения и семинари в областта на криминалната психология, сред които "Психологично профилиране", "Анализ на невербалната комуникация", "Анализ на лицевите експресии" по системата на Пол Екман. 

Сертифициран експерт е за провеждане на разпити на деца в „синя стая“ – „Подкрепа за разпит и изслушване на деца и участието им в правни процедури“. 

Записване: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.