ПРЕДСТОЯЩИ ОБУЧЕНИЯ И УЕБИНАРИ ЕСЕН – ЗИМА

Как предпазваме себе си и околните от нас. УЕБИНАР

Кога: 25 март 2024 г. от 18:30 до 19:30 часа

Такса за участие: 72 лева с включено ДДС

Съдържание:

Може би понякога чувствате, че трябва да кажете „Да“ на молбите на всички около вас. Може би с готовност поемате отговорност за чувствата и проблемите на другите. Или може би се фокусирате толкова много върху това да бъдете любящи и безкористни, че сте забравили собствените си граници и потребности. 

Напоследък е все по-актуално да се говори за границите и за това колко е важно да ги поставим, както и да спазваме границите на другите около нас. Но какво всъщност са границите?

В този уебинар ще разгледаме какво означава да имаме „здравословни граници“ и  емоционална диференциация. Всички знаем, че трябва да ги имаме, за да постигнем баланс между работа и личен живот, да се справим с токсични хора и да се насладим на взаимоотношенията с партньори, приятели и семейство. Но какво всъщност означават „здравословни граници“? Как можем успешно да изразим нуждите си, да кажем „Не“ и да бъдем настоятелни, без да обиждаме околните?

Лектор: Ивелина Иванова

Ивелина Иванова е част от екипа на „Асес“ ЕООД от 2020 година. Докторант е в ЮЗУ. 
През 2019 г., успоредно с образованието си в България, завършва и стажантска програма в „Huelva University”, Испания в областта на Организационната психология.
Участвала е в различни обучения, свързани с воденето на преговори и с невербалното поведение. 
Като криминален психолог и експерт, Ивелина провежда психологични оценки, полиграфски изследвания и изследвания с най-новата технология за детекция на лъжата - EyeDetect+.
Сертифицирана е за работа с полиграф към PEAK C.A.T.C. и с EyeDetect+ към Converus Inc.